Hur laddar man ner en TikTok-video?

By Håkan Persson

För att ladda ner en TikTok-video kan du använda appens inbyggda nedladdningsfunktion eller använda tredjepartstjänster och webbaserade verktyg. Här är två metoder för att ladda ner TikTok-videor:

Metod 1: Inbyggd nedladdningsfunktion i TikTok-appen

  1. Öppna TikTok-appen: Öppna TikTok-appen på din smartphone och logga in på ditt konto.
  2. Hitta videon: Navigera till videon du vill ladda ner.
  3. Öppna delningsmenyn: Tryck på ikonen “Dela” (pilen som pekar åt höger) som finns på höger sida av skärmen.
  4. Ladda ner videon: Tryck på “Spara video” eller “Ladda ner” i delningsmenyn. Videon laddas nu ner och sparas i din enhets galleri eller kameraalbum.

Observera att vissa användare kan inaktivera nedladdningsalternativet för sina videor. Om “Spara video” eller “Ladda ner” inte är tillgängligt kan du prova metod 2.

Metod 2: Använda en webbaserad TikTok-video nerladdare

  1. Kopiera videolänken: Följ steg 1-3 i metod 1 för att öppna delningsmenyn för videon i TikTok-appen. Tryck sedan på “Kopiera länk” i delningsmenyn.
  2. Gå till en webbaserad TikTok-videonedsättare: Öppna en webbläsare på din enhet och navigera till en webbplats som erbjuder TikTok-videonedsättningstjänster, som ttdownloader.com, musicallydown.com eller liknande webbplatser. Dessa webbplatser är inte associerade med TikTok och kan ha olika integritets- och säkerhetspolicyer.
  3. Klistra in videolänken: Klistra in videolänken i det angivna fältet på nedladdningssidan och klicka på “Ladda ner”, “Hämta” eller motsvarande knapp beroende på webbplatsen du använder.
  4. Välj videokvalitet och ladda ner: Webbplatsen kommer att behandla videolänken och visa flera nedladdningsalternativ med olika videokvaliteter. Klicka på det önskade alternativet för att starta nedladdningen. Videon sparas i din enhets galleri eller kameraalbum.

Det är viktigt att respektera upphovsrätten och endast ladda ner videor för personligt, icke-kommersiellt bruk. Se till att du har tillstånd från videouppladdaren eller ägaren innan du laddar ner och använder videon.

Du kanske även är intresserad utav att läsa en liknande artikel:


Nu när du läst Hur laddar man ner en TikTok-video? kanske du också vill läsa någon av våra senaste artiklar:

Lämna en kommentar