Hur man laddar ner en Instagram video – en enkel steg-för-steg guide

By Håkan Persson

Det är ingen hemlighet att Instagram är en av de mest populära plattformarna för att dela och njuta av bilder och videor. Men vad händer om du vill ladda ner en video från Instagram för att spara den på din enhet och titta på den när du vill, utan internetuppkoppling? Här är en enkel steg-för-steg guide för att ladda ner Instagram-videor, så att du kan spara dina favoriter och titta på dem när du vill.

Hur man laddar ner en Instagram video – Steg 1

Hitta videon För att börja med, hitta videon på Instagram som du vill ladda ner. Det kan vara en video som någon du följer har publicerat, eller så kan du söka efter en hashtag eller användarnamn för att hitta videon du är intresserad av.

Steg 2

Kopiera videolänken När du har hittat videon, klicka på de tre prickarna i övre högra hörnet av inlägget och välj “Kopiera länk”. Om du använder Instagram på en dator kan du högerklicka på videon och välja “Kopiera videolänk”.

Steg 3

Använd en Instagram video nedladdningstjänst Det finns flera webbplatser och appar som gör det möjligt att ladda ner Instagram-videor. Några populära alternativ inkluderar DownloadGram, InstaOffline och SaveFrom.net. Besök någon av dessa webbplatser eller ladda ner en app som passar dig bäst.

Steg 4

Klistra in videolänken När du har valt en Instagram video nedladdningstjänst, klistra in videolänken i det angivna fältet på webbplatsen eller appen. De flesta tjänster har en tydlig “Klistra in länk” eller “Klistra in URL” ruta där du enkelt kan klistra in länken.

Steg 5

Ladda ner videon Efter att ha klistrat in länken, klicka på “Ladda ner” eller “Hämta video” knappen (beroende på vilken tjänst du använder). Videon kommer att bearbetas, och du kommer att få möjlighet att ladda ner den i olika kvaliteter och format. Välj önskat format och klicka på “Ladda ner” igen. Videon kommer nu att sparas på din enhet.

Slutsats

Att ladda ner Instagram-videor är enkelt och smidigt med hjälp av olika video nedladdningstjänster. Följ dessa enkla steg för att spara dina favoritvideor och titta på dem när och var du vill. Men kom ihåg att respektera upphovsrätten och använda nerladdade videor enbart för personligt bruk. Om du vill dela en video med andra, är det bäst att dela länken till det ursprungliga inlägget på Instagram.


Nu när du läst Hur man laddar ner en Instagram video – en enkel steg-för-steg guide kanske du också vill läsa någon av våra senaste artiklar:

Lämna en kommentar