Hur man laddar ner en Instagram video – en enkel steg-för-steg guide

Av Håkan Persson

Är du trött på att stirra på din skärm som en hungrig katt utanför en fiskaffär, varje gång du snubblar över en Instagram-video du bara MÅSTE spara? Har du någonsin önskat att det fanns ett magiskt sätt att föreviga dessa ögonblick utan att behöva utföra avancerad digital gymnastik? Då har du kommit rätt! “Hur man laddar ner en Instagram video – en enkel steg-för-steg guide” är din räddande ängel som kommer att visa dig ljuset i den digitala djungeln.

Glöm bort klumpiga skärmdumpar eller desperata försök att memorera innehållet. Här lär vi dig hur du enkelt, lagligt, och utan att behöva anlita en IT-guru, kan spara dina favoritvideos direkt till din enhet. Förbered dig på att bli den nya digitala MacGyver, minus mulletfrisyren och med en uppsjö av Instagram-videos som dina troféer. Låt oss dyka in i den ultimata guiden som gör dig till mästare på att ladda ner Instagram-videos – snabbare än du kan säga “lagom”!

Hur man laddar ner en Instagram video

Steg 1

Hitta videon För att börja med, hitta videon på Instagram som du vill ladda ner. Det kan vara en video som någon du följer har publicerat, eller så kan du söka efter en hashtag eller användarnamn för att hitta videon du är intresserad av.

Steg 2

Kopiera videolänken När du har hittat videon, klicka på de tre prickarna i övre högra hörnet av inlägget och välj “Kopiera länk”. Om du använder Instagram på en dator kan du högerklicka på videon och välja “Kopiera videolänk”.

Steg 3

Använd en Instagram video nedladdningstjänst Det finns flera webbplatser och appar som gör det möjligt att ladda ner Instagram-videor. Några populära alternativ inkluderar DownloadGram, InstaOffline och SaveFrom.net. Besök någon av dessa webbplatser eller ladda ner en app som passar dig bäst.

Steg 4

Klistra in videolänken När du har valt en Instagram video nedladdningstjänst, klistra in videolänken i det angivna fältet på webbplatsen eller appen. De flesta tjänster har en tydlig “Klistra in länk” eller “Klistra in URL” ruta där du enkelt kan klistra in länken.

Steg 5

Ladda ner videon Efter att ha klistrat in länken, klicka på “Ladda ner” eller “Hämta video” knappen (beroende på vilken tjänst du använder). Videon kommer att bearbetas, och du kommer att få möjlighet att ladda ner den i olika kvaliteter och format. Välj önskat format och klicka på “Ladda ner” igen. Videon kommer nu att sparas på din enhet.


Du som läser om hur man laddar ner en Instagram video, är nog också intresserad av:


FAQ: Hur man laddar ner en Instagram video

Hur laddar jag ner en Instagram-video?

Använd en pålitlig webbtjänst eller app som är designad för att ladda ner Instagram-videor. Klistra in videons URL och följ instruktionerna på skärmen.

Varför fungerar inte Instagram-video nedladdning?

Kontrollera din internetanslutning, uppdatera appen eller webbtjänsten du använder, och se till att videon inte har tagits bort eller är privat.

Är det lagligt att ladda ner Instagram-videor?

Att ladda ner videor för personligt bruk är oftast OK, men att dela eller distribuera innehåll utan upphovsrättsinnehavarens tillstånd kan bryta mot lagar om upphovsrätt.

Hur sparar jag Instagram-videor på min iPhone?

Använd en nedladdningsapp som är tillgänglig i App Store eller en webbtjänst som stöder video-nedladdning, och spara videon direkt till ditt fotoalbum.

Kan jag ladda ner Instagram-videor utan en app?

Ja, du kan använda online-webbtjänster för att ladda ner videor direkt från din webbläsare utan att behöva installera någon app.

Hur laddar jag ner en video från Instagram till min Android-enhet?

Använd en app från Google Play Store som stöder Instagram-video-nedladdningar eller en webbtjänst och följ de enkla stegen för att spara videon.

Var hittar jag nedladdade Instagram-videor på min enhet?

Nedladdade videor sparas vanligtvis i din enhets nedladdningsmapp eller i det fotoalbum/app du använt för nedladdningen.

Ett stort tack och en high five!

Och där har vi det, vänner! Vi har tagit oss igenom “Hur man laddar ner en Instagram video – en enkel steg-för-steg guide” från början till slut. Målet var att göra dig till en självsäker ladda-ner-mästare, beväpnad med kunskapen att rädda dina favoritklipp från det ständigt flytande flödet av Instagram. Vi hoppas att denna guide har tjänat som din digitala kompass i jakten på att föreviga de där speciella ögonblicken.

Ditt intresse och din vilja att ta till dig ny kunskap är vad som driver denna tekniska tågfärd framåt. Vi är superglada över att du valde att tillbringa din tid med oss och förhoppningsvis har du nu ett nytt ess i rockärmen nästa gång du stöter på en video som bara måste sparas.

Dela med dig av dina guldkorn!

Har du några knep upp din ärm? Stötte du på några klurigheter under resans gång? Vi är alla öron! Din feedback och dina historier är guld värda, inte bara för oss utan för hela gemenskapen. Så släng iväg en kommentar, skicka ett DM, eller varför inte sprida visdomen vidare genom att dela den här guiden?

Ditt bidrag gör internet till en rikare plats. Genom att dela med dig, bidrar du inte bara till din egen kunskapsbank, utan du hjälper också andra att navigera i den digitala världen.

Tack igen för att du tog dig tid och dyk med oss. Kom ihåg att varje liten handling av delning och lärande inte bara lyfter dig utan hela vårt digitala samhälle. Så fortsätt dela, fortsätt fråga, och framför allt, fortsätt utforska.

Tills vi ses igen, håll dina nedladdningar snabba och dina favoritvideos nära till hands!


Nu när du läst Hur man laddar ner en Instagram video – en enkel steg-för-steg guide kanske du också vill läsa någon av våra senaste artiklar:

7 svar på ”Hur man laddar ner en Instagram video – en enkel steg-för-steg guide”

 1. You are truly a excellent webmaster. The website loading velocity is incredible.
  It sort of feels that you’re doing any unique trick.
  In addition, the contents are masterpiece.
  you’ve performed a excellent activity on this matter!
  Similar here: bezpieczne zakupy
  and also here: Zakupy online

  Svara
 2. Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
  very good success. If you know of any please share.
  Thank you! You can read similar text here: Najlepszy sklep

  Svara
 3. Hello! Do you know if they make any plugins to help with
  SEO? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.

  If you know of any please share. Appreciate it! I saw similar
  text here: Auto Approve List

  Svara
 4. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to
  get my blog to rank for some targeted keywords but I’m
  not seeing very good success. If you know of any please share.
  Kudos! I saw similar art here: Auto Approve List

  Svara

Lämna en kommentar