Om Oss

Välkommen till Notes on Malware! Vi är ett passionerat team av teknikexperter som ägnar oss åt att lösa dina IT-problem, oavsett om det gäller Windows, Mac eller något annat teknikrelaterat ärende. Vår huvudsakliga målsättning är att erbjuda snabb, effektiv och personlig hjälp för att underlätta din vardag och förbättra din tekniska upplevelse.

Historia

IT-Hjälpen grundades 2022 av ett team av IT-entusiaster som insåg att det fanns ett stort behov av personlig och lättillgänglig teknisk support för privatpersoner och företag. Med gemensam erfarenhet inom IT-branschen och ett brinnande engagemang för att hjälpa andra, startade vi vår verksamhet med en vision om att erbjuda bästa möjliga kundservice och teknisk support.

Vårt team

Vårt team består av certifierade och erfarna tekniker med gedigen kunskap inom olika områden som Windows, Mac, nätverk, säkerhet och mycket mer. Vi tror på kontinuerlig utbildning och utveckling för att kunna erbjuda dig den senaste och mest effektiva hjälpen. Våra medarbetare är vår styrka, och vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö som främjar deras kreativitet, engagemang och passion för teknik.

Våra tjänster

Hos IT-Hjälpen kan du förvänta dig en rad olika tjänster anpassade efter dina behov. Några av våra tjänster inkluderar:

  1. Felsökning och problemlösning för Windows och Mac
  2. Virus- och skadlig programvarahantering
  3. Installation och konfiguration av programvara och hårdvara
  4. Nätverks- och internetproblem
  5. Dataskydd och säkerhetslösningar
  6. Optimering av datorprestanda
  7. Utbildning och rådgivning för användare
  8. Teknisk support för små och medelstora företag

Vår filosofi

Vi tror på att erbjuda personlig och anpassad hjälp för att lösa dina IT-problem. Vår filosofi bygger på tre grundläggande principer:

  1. Kundfokus: Vi lyssnar på dina behov och förväntningar och strävar efter att överträffa dem genom att erbjuda snabb och effektiv service.
  2. Kvalitet: Vi garanterar att vi alltid levererar teknisk support av högsta kvalitet, baserad på de senaste tekniska trenderna och bästa praxis.
  3. Integritet: Vi respekterar din integritet och hanterar all information du delar med oss med största försiktighet och säkerhet.

Kontakta oss

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss. Du kan nå oss via e-post, telefon eller genom att besöka vårt kontor. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina IT-problem.