Så öppnar du Hotmail på Outlook

Av Håkan Persson

Hotmail (nu känd som Outlook.com) är en populär webbmailtjänst från Microsoft. Många användare har migrerat sina konton till Outlooks skrivbordsklient för en bättre hantering av deras e-post. Som IT-expert kan jag berätta att det är ganska enkelt att göra detta. Här är en steg-för-steg guide för att komma åt ditt Hotmail-konto med hjälp av Outlook-klienten.

Steg-för-steg guide:

1. Ladda ner och installera Outlook-klienten: Om du inte redan har gjort det, ladda ner Outlook-klienten från Microsofts officiella webbplats och installera den på din enhet.

2. Öppna Outlook och lägg till konto: Öppna Outlook-programmet och klicka på fliken ‘Fil’ i övre vänstra hörnet av skärmen. I rullgardinsmenyn väljer du ‘Lägg till konto’.

3. Ange ditt Hotmail (Outlook.com) e-post: Du kommer att bli ombedd att ange e-postadressen till det konto du vill lägga till. Ange din Hotmail-e-postadress och klicka på ‘Anslut’.

4. Ange ditt lösenord: Nästa steg är att du blir ombedd om lösenordet för ditt e-postkonto. Ange lösenordet och klicka på ‘Anslut’.

5. Avsluta inställningen: Outlook kommer sedan att automatiskt konfigurera ditt konto. När det är klart klickar du på ‘Avsluta’ för att slutföra inställningen.

6. Kom åt ditt Hotmail-konto: Ditt Hotmail-konto kommer nu att vara tillgängligt från Outlook-klienten. Du kommer att kunna se alla dina e-postmeddelanden och använda de funktioner som erbjuds av Outlooks skrivbordsklient.

Sammanfattning av hur du öppnar Hotmail på Outlook

Att komma åt ditt Hotmail-konto via Outlook-klienten kan ge dig en mer sömlös och organiserad e-postupplevelse. Det är snabbt och enkelt att ställa in, och du kommer att ha bekvämligheten att komma åt dina e-postmeddelanden direkt från din skrivbord. Kom ihåg, ditt Hotmail-konto kallas nu också Outlook.com, men var säker, det är samma konto och tjänst du har använt. Lycklig e-postning!

5 svar på ”Så öppnar du Hotmail på Outlook”

 1. Good day! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very
  good success. If you know of any please share.
  Thanks! You can read similar blog here: Ecommerce

  Svara
 2. Hey! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.
  If you know of any please share. Many thanks!
  You can read similar text here: Hitman.agency

  Svara

Lämna en kommentar