Kontakta Oss

Vi på Notes On Malware uppskattar din feedback och är här för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar kring IT-problem, särskilt när det gäller skadlig programvara och säkerhet. Vår passion är att erbjuda dig effektiv och pålitlig support för att skydda dina enheter och personliga data. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller vill ha mer information om våra tjänster.

Innehållsförteckning

E-post

För att nå oss via e-post, skicka ditt meddelande till kontakt [snabel-a] notesonmalware.se. Vi strävar efter att besvara alla e-postmeddelanden inom 24 timmar på vardagar. Om du kontaktar oss under helgen eller på en helgdag kan svarstiden vara något längre, men vi gör vårt bästa för att återkomma till dig så snabbt som möjligt.

Sociala medier (kommer snart)

Snart kommer du kunna följa oss på sociala mediekanaler för att få de senaste nyheterna, tipsen och uppdateringarna från Notes On Malware. Vi kommer att skapa konton väldigt snart!

Besök vårt kontor

Adress:
Vi är alltid nära till hands!

Men här kommer en lustig adress till er som inte trodde Håkan var rolig:

Digitala Drömgatan 404
Ej Hittadbyn 0101
1337 Kodborg
Digitalien, Sverige

Kontorstider: Måndag – Fredag, 09:00 – 17:00

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med dina IT-behov. Tillsammans kan vi göra din digitala upplevelse säkrare och mer problemfri.

P.S

Varför tycker programmerare att Halloween och jul är samma sak?

Eftersom OCT 31 = DEC 25!