Hur man laddar ner en LinkedIn video – en praktisk steg-för-steg guide

Av Håkan Persson

LinkedIn är en populär professionell nätverksplattform där användare delar kunskaper, erfarenheter och insikter inom deras branscher. Videor är ett effektivt sätt att kommunicera och engagera sig med andra på plattformen. Men ibland kanske du vill ladda ner en video från LinkedIn för att se den offline eller dela den med dina kollegor. I det här blogginlägget går vi igenom en enkel steg-för-steg guide för att ladda ner LinkedIn-videor.

Hur man laddar ner en LinkedIn video – Steg 1

Hitta videon Börja med att hitta videon på LinkedIn som du vill ladda ner. Det kan vara en video som någon i ditt nätverk har delat eller en video från en grupp eller en företagssida.

Steg 2

Kopiera videolänken För att kopiera länken till videon, klicka på de tre prickarna i övre högra hörnet av inlägget och välj “Kopiera länk till inlägg”. Om du använder LinkedIn på en dator kan du högerklicka på videon och välja “Kopiera videolänk”.

Steg 3

Använd en LinkedIn video nedladdningstjänst Det finns flera webbplatser och appar som låter dig ladda ner LinkedIn-videor. Några populära alternativ inkluderar Video Downloader for LinkedIn, LinkedIn Video Downloader och GetfVid. Besök en av dessa webbplatser eller ladda ner en app som passar dig bäst.

Steg 4

Klistra in videolänken När du har valt en LinkedIn video nedladdningstjänst, klistra in videolänken i det angivna fältet på webbplatsen eller appen. De flesta tjänster har en tydlig “Klistra in länk” eller “Klistra in URL” ruta där du enkelt kan klistra in länken.

Steg 5

Ladda ner videon Efter att ha klistrat in länken, klicka på “Ladda ner”, “Hämta video” eller liknande knapp (beroende på vilken tjänst du använder). Videon kommer att bearbetas, och du kommer att få möjlighet att ladda ner den i olika kvaliteter och format. Välj önskat format och klicka på “Ladda ner” igen. Videon kommer nu att sparas på din enhet.

Se också:

 1. Ladda Ner Videor från Vilken Hemsida Som Helst: En IT-Experts Guide
 2. Hur laddar man ner en Youtube-video?
 3. Hur man laddar ner en Instagram video – en enkel steg-för-steg guide

Slutsats om hur man laddar ner en LinkedIn video

Att ladda ner LinkedIn-videor är enkelt och smidigt med hjälp av olika video nedladdningstjänster. Följ dessa enkla steg för att spara intressanta videor och titta på dem när och var du vill. Men kom ihåg att respektera upphovsrätten och använda nerladdade videor enbart för personligt bruk eller för att dela med dina kollegor i en professionell kontext. Om du vill dela en video med andra på LinkedIn, är det bäst att dela länken till det ursprung


Nu när du läst Hur man laddar ner en LinkedIn video, kanske du också vill läsa någon av våra senaste artiklar:

10 svar på ”Hur man laddar ner en LinkedIn video – en praktisk steg-för-steg guide”

 1. Howdy! Do you know if they make any plugins to assist
  with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank
  for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Appreciate it!
  You can read similar text here: Sklep internetowy

  Svara
 2. Hi! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying
  to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Cheers! You can read similar article
  here: Scrapebox List

  Svara

Lämna en kommentar